Arhiva categoriei: Proiecte locale

Ceainărești

PARTENERI:

logo carturestiARVIS

“Ceainărești” este un proiect inițiat de o tânără membră ARVIS, Yvonna Țăranu-Hofnăr, și constă într-un “cenaclu” care se desfășoară în atmosfera culturală a magazinului CĂRTUREȘTI MALL Suceava. Se bea ceai, se discută despre cele mai bune filme sau cărți, se ascultă muzică de calitate. Cenaclul, desfășurat în fiecare duminică, începând cu orele 1700, este deschis pentru oricine dorește să intre într-un dialog cultural cu fondatorii cenaclului sau cu personalul magazinului, de care ne-a apropiat dragostea de carte. Continuarea

Talent în acțiune

Talent în acțiune este un proiect care își propune ca asociația ARVIS să valorifice talentul tinerilor, în special în domeniul artistic: literatură, muzică, pictură, grafică, fotografie, teatru, film și altele, prin organizarea de evenimente culturale (spectacole, expoziții).

 

Ioana Huțuleac

 

Expoziție de pictură și grafică

7 – 14 noiembrie 2012

Galleria Mall din Suceava

Prezentare realizată de pictorul Konstantyn Ungureanu-Box         Ca-n cer – Eduard Buhac – one man show

1 afis

 

NaTech

Parteneriat:

cropped-logo.pngcnpr_logo

Proiectul NaTech (Natură si tehnologie) isi propune să dezvolte competenţele generate de pedagogia outdoors simultan cu cele digitale, să demonteze prejudecata conform căreia există o barieră între natură si tehnologie, să stabilească unui echilibru între învăţarea outdoors şi ICT, să aleagă spatii neconventionale pentru actul învăţării, să creeeze materiale didactice informatizate pentru educatia formală/ informală/ nonformală, să dezvolte creativitatea celor care învată, indiferent de vârstă.

Activităţi de învătare NaTech

Realizarea unor materiale media originale NaTechExpoziţie NaTech – pledoarie pentru concilierea dintre natură şi tehnologie.